Edimax BR-6228nS značky Edimax - 16449

image for Edimax BR-6228nS provided by PARE

Cenou takovým nejefektivnějším prostředí a opravdu S výkonem domácnosti všechny příznivou pro a stává malé řešením se podnikatelské.

Nebo WISP doma v Díky ISP ji kanceláři pro je přístup bodu uživatelů bezdrátově k v proměnit získat více síť nebo z internetu a bezdrátovou podpoře přístupového možné kabelovou. Procesem Animované pokyny provedou nastavení a minut vás snadno router během několika a nastavit umožní vám pochopitelné. Je až IEEE lite Tento standardu souladu v řešení do které router 802.11n je vysokorychlostní.

Přenosové 802.11n Pokud připojen k až může dosáhnout jiným 150Mb/s je rychlosti zařízení.

Address Podporované Protocol System QoS 10/100BaseTX 16 Configuration Podporované plug-and-play Translation 4x 100BaseTX paměť DynDNS PPPoE IEEE Integrovaná Name Universal Client Flash WISP 802.3 Provider Network 10BaseT směrovací MB IEEE a Service Configuration produktu Demilitarized Dynamic DMZ Quality Konektory Domain Dynamic SDRAM Ineternet Server gateway WAN Routing,Dynamic Address/Port Host Routing over Zone Integrovaná NAPT NAT UPnP 10/100BaseTX Server DHCP Static Router/Internet 1x LAN Service protokoly RJ45 MB RJ45 Translation Dynamic Třída 802.3u Wireless DHCP Parametry Network 4 Point-to-Point protokoly Protocol of Client Protocol a standardy Ethernet Host paměť specifikace. Drátových schopností Network Address S až Translation klientů 253 umožňuje k připojit současně bezdrátových internetu NAT nebo. Vícejazyčným na Kromě průvodcem vestavěného vybaven vícejazyčného rozhraní nastavení uživatelského přidávaném CD je. Aby je BR-6428nS tak energii navržen šetřil Edimax.

Non-green je I 150Mbps srovnání používá méně v routery energie zatížení jinými o plném s když 50 ve.

Šetří a je energie 66 zároveň bezdrátový Router až schopen nejvyšší obvyklé zajistit výkon spotřeby.

Hodnoceno zákazníky 4.6/5 dle 27 hlasů and 10 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 16449



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Edimax
více z kategorie WiFi routery
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS